Les en workshops

Wil je eens proberen of schilderles wat voor jou is?

Je kunt een gratis proefles komen doen. Stuur een berichtje naar helderkunst@live.nl of bel met José 06-18439750

Teken- en schilderlessen

De lessen worden gegeven in blokken van vier lessen verspreid over vier maanden van januari t/m april en van september t/m december. Je kunt inschrijven voor één of meer blokken. Voorbeeld: je schrijft in voor Blok maandagochtend: je komt dan vier maandagochtenden schilderen van 9.00 tot 12.00 uur in de maanden september t/m december. Wil je vaker komen dan kun je voor meerdere blokken inschrijven of  losse lessen volgen in de andere blokken, wanneer er plek is.

Blok : Maandagochtend van 9.00 tot 12.00 uur
Blok : Woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur
Blok : Vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur

De lessen zijn inclusief de materialen, koffie en thee. De schildersondergrond waar je op wilt schilderen, zoals papier, board of opgespannen canvas, neem je zelf mee. De cursusprijs voor een blok van vier lessen is € 70.

Cursisten schilderen naar een vroeg werk van Pieter Mondriaan ”Korenschoven in het veld”

Cursisten werken aan een vrije opdracht

Workshop schilderen voor groepen vanaf € 45 p.p.

Wil je met een groep vrienden, familie of collega’s een gezellig uitje organiseren, bijvoorbeeld als onderdeel van een familie- of vriendendag of personeelsuitje, dan is dit arrangement een echte aanrader. We kiezen een gezamenlijk thema : bijvoorbeeld, zonnebloemen, waterlelies, koeien, gezellige dames…..iets anders. Je kunt tijdens deze workshop ook gebruik maken van je eigen inspiratie. Je schildert in een echt atelier of buiten als het weer het toelaat.  Geen of weinig teken- of schildervaring is geen probleem. Deze schildersactiviteit is zo opgebouwd dat het voor iedereen mogelijk is om met een leuk schilderij naar huis te gaan. Dit schilderarrangement duurt 3 uur en is inclusief alle materialen en koffie/thee/sapjes. Uitbreiding met hapjes en drankjes is mogelijk. Dit arrangement kan geboekt worden voor 6 personen of meer.

Schilderen in de buitenlucht vanaf € 75 p.p.

Houd je van rust en natuur, van buiten schilderen en van nieuwe dingen leren, grenzen verleggen en creatieve uitdagingen uitgaan?
Dan ben je helemaal op je plaats tijdens deze schilderworkshop en plein air schilderen op één van de mooiste plekjes in het Groene Hart! De term ‘en plein air’ betekent ‘in de open lucht’. Midden in de natuur ga je de indrukken van het moment weergeven; de sfeer, de kleuren van het water en de lucht. Enige teken -en schilderervaring is vereist. Zelf meenemen: schildermaterialen (olie, acryl, aquarelverf ), opgespannen schilderdoek/papier, veldezel, lunch en eventueel een stoeltje.
Deze workshop duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Bij slecht weer kan de workshop worden verplaatst naar de stal van een boerderij waar we  koeien gaan schilderen. Het is ook mogelijk de workshop te verplaatsen naar een andere datum. Deze workshop kan geboekt worden voor 4 personen of meer.

Meer informatie opvragen of opgeven voor een workshop: stuur een berichtje naar helderkunst@live.nl of M 06-18439750.